Cynthia Gregoor

Hey mooi hart !

Mijn naam is Cynthia Gregoor en mijn hartsverlangen is meer hartsbewustzijn en welzijn te brengen in relationeel conflict.

Als jong kind was ik al heel gevoelig voor conflict in mijn eigen familie en ook op de speelplaats op school. Al snel nam ik de rol van bemiddelaar op mij en die rol is een rode draad geworden in mijn leven.

Een rol van bruggen bouwen en verbinden van wat los van elkaar lijkt te staan, maar dat niet is : alles en iedereen is immers met elkaar verbonden.

Vanuit een sterk rechtvaardigheids – en gelijkwaardigheidsgevoel studeerde ik rechten en werd ik advocaat. Na een intense scheiding schoolde ik bij en werd erkend bemiddelaar in familiezaken. Mijn eigen zoektocht naar verdieping en verbinding deden me tal van andere opleidingen volgen rond o.a. relatiedynamieken, communicatie-en persoonlijkheidsstijlen.

ย 

Over mij

Ik geloof er sterk in dat conflict een uitnodiging tot en een kans is op groei en transformatie. Dat is ook hoe ik het zelf heb beleefd.

Zoals we als mens niet alleen maar onze gedachten zijn, maar ook emotie en gevoel, lichaam en energie, zo ligt voor mij de oplossing van een conflict niet enkel in het opstellen van een sluitende juridische regeling, al is die uiteraard ook van belang.

Bij een relationeel conflict beweegt er heel veel in jezelf en in je leven , mogelijk leidt het tot een definitieve breuk en dan is het heilzaam en helend ook aandacht te besteden aan het individueel en gezamenlijk rouw- en verliesproces. Inzicht in persoonlijke en relatiepatronen is belangrijk om zelf te groeien. Zeker als er ook kinderen betrokken zijn, want ex-ouder ben je nooit.

Dus :

Zeg jij JA tegen persoonlijke en relationele groei ?

Zeg jij JA tegen het liefdevol, verbindend en respectvol aanpakken van conflict ?

Zeg jij JA tegen relatietransformatie ?

Of zeg jij JA tegen transformatief scheiden ?

Then we should talk !

Warme hartengroet,

Cynthia

Winkelwagen