House of Maät

Levensgids, spaceholder en ervaringsdeskundige CPTSS

‘Levensveranderende inzichten en het verhogen van bewustzijn hebben er voor gezorgd dat ik mijn eigen levenservaringen heb kunnen transformeren tot een kompas dat me telkens en nog steeds, weer dichter en dichter brengt bij de essentie, mijn unieke blauwdruk.’

‘Al van jongs af aan vroeg ik me af waarom de dingen zijn zoals ze zijn, waarom we voelen wat we voelen, waarom we bepaalde dingen wel of niet leuk vinden,…

Toen wist ik nog niet dat deze antwoorden beantwoord zouden worden door het zelf doorleven, doorvoelen en analyseren van mijn eigen levensverhaal.’

‘Ik hield me sterk vast aan de identiteit die ik voor mezelf gecreëerd had, en ook die moest er aan geloven.’

‘Vanuit een fascinatie voor het waarom, begon observatie. Het leren loslaten van oordelen, zowel het ontvangen als het geven er van, brengt je in een staat van non-dualiteit, waardoor je vanuit een veel breder perspectief de wereld kan zien.’

Attract, don’t chase

Over mij

Mijn human-design type: 5/2 Mental Projector LAX of Limitation

De tools die ik aanreik zijn een vrijblijvende uitnodiging waar je zelf mee aan de slag kan gaan.

Beweging (intuïtief dansen, shaken,…), ademtechnieken, Ayurveda (voeding/levensstijl), Human Design,…

  • Welke richting wil je uitgaan?
  • Welke veranderingen zou je in leven willen zien?
  • Welke overtuigingen vormen jou waarheid?
  • Heb je het gevoel ‘vast’ te zitten?
  • Je hebt het gevoel te willen losbreken van je verleden en/of je huidige leven?
  • Zit je met existentiële vragen?

Je bent niet alleen !

Liefs,

Véronique