Mycelium Memberships

Plug in | Jump in | All in

Jaartrajecten voor bezielde ondernemers om te groeien en te bloeien. 

Herken jij je hierin?

Herken jij je hierin?

"Vernieuw je aanpak, verander je uitkomsten "

Ik ontmoet zoveel ondernemers die graag hun eigen potentieel willen ontdekken maar de ondersteuning hierin missen. Ze durven hun vertrouwde cocon niet te verlaten of vinden de energie er niet voor. Wat heel spijtig is want hierdoor missen ze de kans om hun onderneming exponentieel te zien bloeien en groeien. Weet dat je ook op een veilige manier de volgende stap kan zetten.

Verlang jij als ondernemer om:


Dit is dus voor jou als

 • je niet van kille trajecten houdt waar de yang (mannelijke energie) overheerst en waar pusherige sales technieken worden aangeleerd.
 • je verlangt naar warmte en authenticiteit die resulteert in een krachtige bezielde onderneming.
 • je houdt van de combinatie hands on en actie gekoppeld aan ruimte voor creativiteit en connectie.
 • voor jou een ‘sec’ traject geen optie is; je wilt verbinding en authenticiteit met als resultaat het verder openbloeien van jezelf en je zaak terwijl je je doelen ontdekt, scherper stelt én behaalt.
 • je offline wil netwerken en uitwisselen met bezielde ondernemers.

WAT DE MENSEN DIE JOU VOOR WAREN ZEGGEN

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Waarom instappen in dit avontuur?

Doorheen het jaar zal je samenwerken met gelijkgestemde ondernemers, die elkaar versterken en ondersteunen. Je krijgt meer energie en goesting hetgeen ook logisch is want je omringt je met inspirerende mensen. Je hebt een plek gevonden waar je steeds jezelf mag zijn, sterker nog, waar je gemotiveerd wordt om je radicale zelf te zijn.

Je vindt de goesting om plezier te hebben in het ondernemen en om in actie te komen.  Je voelt dat je niet meer tegengehouden wordt door externe factoren. Integendeel, je wordt toegejuicht om je ding te doen. Je bent de creator van je eigen leven en dat ervaar je op persoonlijk en op business vlak.


Je staat op een kruispunt
en de keuze is aan jou.

Om dit te bereiken moet je durven een nieuwe weg inslaan… 
Wees bereid om onbewandelde paden te bewandelen…
en je comfortzone te verlaten om het te kunnen verruimen …
Stretch het zodat jij nieuwe grenzen kan ontdekken en het potentieel van je onderneming verder kan exploreren en verdiepen.

Wil jij dit
aanpakken?

Dan ben je op het juiste adres!
Om eerlijk te zijn, zelfs 1 ja is voldoende om te voelen dat er verandering nodig is.

Voel wat voor jou het beste past !

Er zijn drie mogelijkheden om in te stappen in het Mycelium avontuur.  Vanaf een investering van €65,- per maand kun je al genieten van de voordelen van het Mycelium netwerk.

PLUG IN

connecteer
650 Per jaar

Of 3 termijnen van €260,-
 • 12 maandelijkse wandelmoment met bezielde ondernemers met netwerkmoment met koffie, thee, water en versnapperingen (duur 3u) t.w.v. 300 EUR
 • 12 netwerkmomenten waar wij elkaars klankbord zijn, intervisie doen of iets leuks organiseren t.w.v. 450 EUR
 • Digitale ruimte op deze platform
  t.w.v. 500 EUR/jaar
 • Eigen webshop, indien dienstverlener in persoonlijke groei t.w.v. 250 EUR/jaar
 • Deelname aan het zomerevent Ottachi Garden: waar jij als standhouder in de spotlight staat t.w.v. 150 EUR
 • Mycelium Team Whatsapp chatgroep

JUMP IN

connecteer - exploreer
1200 Per jaar

Of 3 termijnen van €480,-
 • Alles van PLUG IN plus onderstaande:
 • 5 groepsessies: keuze uit persoonlijk traject (voor persoonlijke groei) of business traject (marketing/sales): tweemaandelijks 1 sessie (niet tijdens de schoolvakanties) t.w.v. 750 EUR
 • 4 zoomcalls (45 min) om in groep al je vragen te beantwoorden ivm de groepsessies (1 call / kwartaal) t.w.v. 200 EUR
 • Maandelijkse co-working moment (voor of namiddag): koffie, thee en water inbegrepen t.w.v. 360 EUR
 • Memberkorting van 40% bij het huren van Ottachi House voor events, meetings, workshops...
 • Deelname aan buddy systeem

ALL IN

connecteer - exploreer - excelleer
1800 Per jaar

Of 3 termijnen van €720,-
 • Alles van JUMP IN plus onderstaande:
 • 10 groepsessies: persoonlijk traject (voor persoonlijke groei) én business traject (marketing/sales): maandelijks 1 sessie (niet tijdens de schoolvakanties) t.w.v. 1.500 EUR
 • 4 zoomcalls (2x45min) in groep om al je vragen die je tegenkomt in de loop van jouw traject te beantwoorden (1 call/kwartaal) t.w.v. 400 EUR
 • Maandelijkse co-working moment (voor- én namiddag): koffie, thee en water inbegrepen t.w.v. 720 EUR
 • Memberkorting van 60% bij het huren van Ottachi House voor events, meetings, workshops...
 • 4 implementatie halve dagen waar jij online aan je business werkt en de kans krijgt om live vragen te stellen.

Heb je nog vragen? Voel je vrij om mij te contacteren met al je vragen.
Ben je hierna nog niet volledig overtuigd? Meld je dan GRATIS aan voor Walk the Talk.


Voel je al een volmondige ja om het mycelium avontuur te starten?

Dit kan al vanaf 650 EUR/jaar. Hier nog eens de opties op een rij:

Plug-in

Je bent op zoek naar verbinding met gelijkgestemde. Connectie is een prioriteit. Je business en mindset is al helemaal top of het is (nog) geen prioriteit voor jou.  Duurzame relaties met andere bezielde ondernemers om te sparren en te verbinden is exact wat je nodig hebt.

Jump-in

Alles van de Plug-in, én daarbovenop:

Persoonlijk traject : Je weet dat persoonlijke groei automatisch leidt tot een groei in je business. Je wilt er nu ook wel consistent mee aan de slag.

Business traject: Je gaat praktisch nadenken over je business fundamenten, wij gaan er samen dieper op ingaan tot je businessblauwdruk helder is.

All-in

Gewoon alles, dus ja all-in !

Je beseft dat er geen middenweg bestaat en gaat voor 100% commitment. Je wilt op korte termijn actie ondernemen en een helder zicht hebben op je doelen die je op langere termijn wilt behalen en uiteraard ook de stappen hiervoor kennen.

 
 

Praktische info

Alle samenkomsten (incl. de netwerkmomenten, coworkingdagen , groepsessies, zomerevent) gaan in principe door te Ottachi House, Hoogveldstraat 49, 3600 Genk . Hieronder alvast wat sfeerbeelden. Bekijk ook de website van Ottachi. Uitzonderlijk kan het eens doorgaan bij een partnerlocatie in Genk. 

Groeien kan
fun zijn!

Wanneer ben je nog eens uit je comfortzone gestapt? of iets nieuws bijgeleerd of gevoeld?

Het heeft je ongetwijfeld nieuwe inzichten gebracht! Welke groei is het gevolg hiervan geweest?

Mycelium is a way of life ” want wij nodigen je steeds opnieuw uit om een stapje verder te gaan en dichterbij bij jezelf te komen.

Gun jezelf de reis om te experimenteren met je grootste potentieel door radicaal jezelf te zijn en dit consistent in je onderneming te implementeren.

Wie ben ik?

Dit is voor mij een levensvraag !

Mijn naam is Nathalie. En alles wat ik hier zal schrijven zal een afbreuk doen aan wie ik ben.
Ik wil je toch graag een impressie geven door te delen over wat mij ertoe gebracht heeft om Mycelium te creëren.

Sedert de zomer van 2016 organiseer ik jaarlijks een zomerevent om bezielde ondernemers samen te brengen en hun talenten te delen met anderen. Wat begon als een soort éénmalig experiment in mijn tuin, werd een jaarlijks zomerevent.

Ik vond het fantastisch om te ervaren hoe het samenbrengen van de juiste mensen een ontspannende en inspirerende sfeer kon creëren.

Als een kloppend hart gaf ik een impuls aan het geheel, en dit stroomde verder om tot expressie te komen… Ieder jaar opnieuw was ik verbaasd van het resultaat van dit event. Ik genoot steeds van de nieuwe connecties, de co-creaties, de kruisbestuiving, de gezellige momenten en de interacties tussen de ondernemers en de bezoekers van het event. 

Aangezien dit slechts een jaarlijkse gebeuren was, werd ik geïnspireerd om die mooie connecties te ervaren en van daaruit nieuwe netwerken uit te bouwen… én zo is het blauwdruk van Mycelium ontstaan. Mycelium is voor mij een ‘way of life’ geworden. Hoe ik in de wereld sta, is hoe ik dagelijks in mijn schoenen sta. 

Het is niet zo omdat ik het zeg...  Zij zeggen het ook 👇

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Adam Sendler
Designer
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mila Kunis
Manager
Bij Mycelium gaat het voornamelijk om de mens achter de business. Wij willen van elkaar leren, elkaar voelen, de positieve energie uitdragen en verdieping creëren met gelijkgestemden.
Valerie van Bever
Happy Health Coach

Wil je weten wie er momenteel nog bij het Mycelium netwerk aangesloten is? Klik dan hier.

Mijn motto is dan ook niet voor niks "Walk the Talk".

Mijn kernwaarden zijn: Authenticiteit – Integriteit – Samenhorigheid – Eerlijkheid – Holistisch. Dit zijn vanzelfsprekend ook de kernwaarden van Mycelium.

Wil je eerder voelen wie ik ben door elkaar te ontmoeten? Kom dan naar één van de ‘Walk The Talk’ wandelingen en maak kennis met mij en het mycelium team. De wandelingen worden maandelijks georganiseerd en zijn kosteloos. Je dient je enkel hier even aan te melden. 

Als ik één advies mocht geven zou het zijn:

"Take a chance on yourself"

Ik merk vaak dat getalenteerde bezielde ondernemers hun eigen onderschatten, wat wel jammer is want zij zouden veel meer mensen kunnen verder helpen indien ze zichzelf naar waarde zouden schatten. Er is zo een nood aan goede dienstverleners in persoonlijk groei dus geen reden om terughoudend te zijn, toch?

Net als het myceliumnetwerk in de natuur zorgen wij in dit netwerk voor sterke connecties waarin open communicatie, vertrouwen en creativiteit de sleutelwoorden zijn. En groeien, dat doen wij samen.

Is dit iets voor jou?

Wil je graag als ondernemer komen voelen wat het voor jou zou betekenen om mee in dit avontuur te stappen? Ben jij bereid om vanuit deze kern je onderneming neer te zetten (of doe jij dit al) ?

Veelgestelde vragen

Dan weet je ongetwijfeld al dat hoe meer je aan jezelf werkt, hoe dieper je groei zal zijn 😀 dus waar wacht je nog op om je in te schrijven in één van onze jaartrajecten?

Indien je dat wenst, kan je de oefeningen achteraf ontvangen zodat jij het op je eigen tempo kan aanpakken. Je kan hiervoor ook altijd je buddy aanspreken.

Het is belangrijk dat je business fundamenten op regelmatige basis worden herevalueert aangezien je zelf ook evolueert. Zijn je fundamenten nog wel in lijn met wie je nu bent? Als je antwoordt neen is, zal je zeker bijleren tijdens de business sessies.

Wij verwachten dat jij het meeste eruit kan halen als je er 100% voor gaat dus is het resultaat afhankelijk van je engagement. Hoe actiever je deelneemt hoe beter het resultaat zal zijn.

Kortom: Ik lever af wat ik beloof, jij haalt eruit wat je erin steekt.

Je kunt direct een gesprek met me inplannen zodat ik al jouw vragen kan beantwoorden. Klik hier om een afspraak in te plannen.