Stardus Soul

Ik ben Sara,

Ik ben zelf meerdere keren vastgelopen in dit leven, heb bergen beklommen en diepe dalen gekend, ik ben zeer gewaar en gevoelig en na dat jaren te hebben weggedrukt heb ik ontdekt dat dat ook een enorme kracht kan zijn.

Samen met Stardust Soul wil ik met jou op pad gaan.

  • Heb je ook het gevoel dat je bent vastgelopen?
  • Weet je niet goed wie je eigenlijk bent en wat je wilt in dit leven?
  • Overheersen de (negatieve) gedachten je dagen?
  • Is het vaak heel druk in je hoofd en kan je geen rust vinden?
  • Ben je altijd maar aan het zorgen maar vergeet je jezelf wel eens?
  • Zit je in de ratrace en vraag je je af wat het leven eigenlijk te bieden heeft?
  • Zou je graag je dromen en doelen willen bereiken maar weet je niet hoe?

Als je op 1 of meerdere vragen JA hebt geantwoord dan wil ik je graag op weg helpen om terug het stuur van je leven in eigen handen te nemen, terug naar je eigen essentie gaan, wie ben je en wat wil je? Vertrouwen krijgen in de stroom van het leven en goed voor jezelf leren zorgen, je inspireren om vanuit je passie te gaan leven om zo de beste versie van jezelf te worden.

De beste investering is de investering in jezelf

Over mij

Mijn human-design type: Manifesting-Generator 3/5 Sacraal

Ik kreeg de naam Sara, ben geboren in 1983, Boogschutter, Manifesting Generator 3/5, mama, dochter, vriendin, partner, ondernemer, sociaal verpleegkundige van opleiding, geïnteresseerd in alles wat met persoonlijke ontwikkeling, energie en bewustzijn te maken heeft. Kan opladen in de natuur of door inspirerende, diepgaande gesprekken. Geniet van een boek en een tas thee, chocolade is my guilty pleasure. Kind van het universum, leerling van het leven, eeuwige student…

Mijn passie bestaat eruit om mensen (zowel kinderen, jongeren en volwassenen) te ondersteunen wanneer ze de weg even kwijt zijn, te luisteren en hen helpen herinneren wie ze werkelijk zijn. Dit doe ik door middel van coachingsgesprekken, zowel in de natuur als rond de tafel en energetische sessies zoals Access Bars® en Soul Body Fusion®.

Veel liefs,
Sara

Durf vrijblijvend je vraag stellen via eender welk kanaal.