Vink Positive Coaching

Vink Positive Coaching organiseert individuele (wandel) coaching, assertiviteitstraining rond de tafel voor jongeren en volwassenen en bijscholingen specifiek voor onderwijzend personeel rond klasmanagement en verbindend communiceren. Bepaalde thema’s staan centraal: innerlijke rust vinden, zelfvertrouwen krijgen, stevig staan, assertiever worden, verbindend communiceren, positief denken, … strevend naar nieuwe inzichten om de balans terug te vinden.

'Geloof in je eigen leerkracht' staat voor het het geloof in jezelf, het geloof in je kracht om te (blijven) leren, het geloof in jezelf als leerkracht, mentor, begeleider van anderen en van je eigen leven

Over mij

Hallo allemaal, ik ben Sofie Vinken van Vink Positive coaching. Ik ben de partner van Joren, de mama van Sien en het baasje van onze bordercollie Ritz. Ik noem mezelf graag een positieve spring in ‘t veld, bewust bezig met persoonlijke groei van mezelf en anderen. Ik houd van dansen, sporten en uitjes met mijn lieve familie en vrienden. Naast leerkracht maatschappij en welzijn, aanvangsbegeleider en personeelscoach in het Pyxiscollege van Lanaken, begeleid ik jongeren, ouders en leerkrachten binnen mijn praktijk “Vink Positive”. Via wandelcoaching, assertiviteitstraining rond de tafel en workshops streef ik individueel en in groep naar nieuwe inzichten, meer balans, positivisme, reflectie, verbinding, zelfvertrouwen etc. … Onder het motto ‘haal meer uit jezelf’ en ‘geloof in je eigen leerkracht’ … Ik luister graag naar jouw specifieke hulpvraag. 

Graag tot binnenkort, 
groetjes Sofie

Durf vrijblijvend je vraag stellen via eender welk kanaal.