Over Mycelium & mij

Ervaar je een moeilijkheid in je leven, dan is dit altijd een kans om te onderzoeken wat er niet klopt of niet goed stroomt. Je kan hiervoor naar de buitenwereld kijken, maar daar zal je niet altijd een oplossing vinden. Het is wijzer om binnen jezelf te kijken: wat vertelt dit over mij? Waar loop ik vast? En, wat kan ik veranderen? Zo krijg je de verantwoordelijkheid, en daarmee ook de kracht terug om verandering te creëren en je leven in lijn te brengen met jouw diepste dromen. Als coach help ik jou om de obstakels in jouw leven te onderzoeken, en om de kracht in jezelf terug te vinden zodat je de obstakels uit de weg kan ruimen of ermee kan leren omgaan.

In dit werk wil ik ook graag verbinding maken met andere ondernemers actief in persoonlijke groei om zo een krachtig netwerk te vormen. Omdat we samen zo veel meer kunnen dan alleen!

Over Mycelium & mij

Ervaar je een moeilijkheid in je leven, dan is dit altijd een kans om te onderzoeken wat er niet klopt of niet goed stroomt. Je kan hiervoor naar de buitenwereld kijken, maar daar zal je niet altijd een oplossing vinden.

Het is wijzer om binnen jezelf te kijken: wat vertelt dit over mij? Waar loop ik vast? En, wat kan ik veranderen? Zo krijg je de verantwoordelijkheid, en daarmee ook de kracht terug om verandering te creëren en je leven in lijn te brengen met jouw diepste dromen.

Als coach help ik jou om de obstakels in jouw leven te onderzoeken, en om de kracht in jezelf terug te vinden zodat je de obstakels uit de weg kan ruimen of ermee kan leren omgaan.

In dit werk wil ik ook graag verbinding maken met andere ondernemers actief in persoonlijke groei om zo een krachtig netwerk te vormen. Omdat we samen zo veel meer kunnen dan alleen! Ik ben dan ook verheugd dat ik samen met de teamleden een mooi aanbod hebben kunnen creëren én een krachtig netwerk!

Ik zeg vaak over mezelf dat mocht dit diploma bestaan, ik zeker een ‘Master in conflicten’ zou hebben of een ‘Master in harmonie’; het is maar hoe je het bekijkt. Ik heb namelijk nogal wat ervaring met conflicten en met het herstel hiervan. Als advocaat en bemiddelaar hielp en help ik nog steeds mensen om aanspraak te maken op wat hen toekomt. Alleen… lukt dit niet altijd. Recht is niet persé rechtvaardig, en ook in bemiddeling is er altijd de andere partij waar je afhankelijk van blijft. Ik ontdekte door het leven zelf dat er los van procedures en bemiddeling nog een andere manier is om met conflicten om te gaan en harmonie te bekomen, nl. door met jezelf aan de slag te gaan. Door je eigen aandeel en bijdrage in het conflict te onderzoeken en te erkennen, krijg je een enorme vrijheid. Het leven spiegelt ons graag wat wij missen om te kunnen ontdekken wat wij echt nodig hebben. Want hiervoor heb je eigenlijk niemand anders nodig. En zelfs als het gaat om een probleem waar (nog) geen oplossing voor mogelijk lijkt, dan geef je jezelf tenminste de kans om de situatie te aanvaarden en los te laten. En zo zorgt conflict voor een nieuwe vorm van harmonie en balans. De kunst is om de balans hierin te kunnen behouden en daar helpt het Mycelium team je graag mee. Bekijk hier het aanbod van het team en ontdekt wie jou een stapje dichter bij jezelf kan brengen. Ons groepsaanbod vind je op de pagina ‘speciaal aanbod’.

In deze  video krijg je een mooie impressie van wat mycelium is. Tip: Zet het geluid hiervoor op, als de omstandigheden dit toelaten. 😉

Iedere mycelium teamlid draagt dezelfde waarde.

Het zijn geen opgelegde waarden maar gedeelde waarden die overeenkomen omdat wij met dezelfde intentie in het leven staan.

In een notendop komt het hierop neer:

1.

Authenticiteit
Handelen vanuit je talent

2.

Samenhorigheid

Verbinden
is cruciaal

3.

Eerlijkheid

Doorverwijzing
indien nodig

4.

Holistisch

Alles in zijn
geheel bekijken

5.

Integriteit

Intrinsieke
betrouwbaarheid

Wil je graag als ondernemer komen voelen wat het voor jou zou betekenen om mee in dit avontuur te stappen? 
Ben jij bereid om vanuit deze kern je onderneming neer te zetten (of doe je dat al)?

Mycelium Coaching

Voel je dat er zoveel potentieel in je zit, dat het zonde zou zijn om dit niet te gebruiken? Wil je begeleid worden om jezelf te ontdekken? Wil je weten welk soort boom jij bent in het grote talentenbos?
Bekijk dan Mycelium Coaching.

Mycelium Netwerk

Ben je als ondernemer in het domein van persoonlijke groei op zoek naar gelijkgestemden? Vertrouw je erop dat als je anderen helpt te groeien, jij daar mee de vruchten van plukt?
Sluit je dan aan bij het Mycelium netwerk.

Over Nathalie

Ik vergelijk het graag met mycelium: het netwerk van schimmeldraden dat zich onder de grond tot kilometers ver kan uitstrekken. Een intelligent netwerk dat samenwerkingen aangaat, samenwerkingen die zowel de schimmel zelf als de planten sterker maakt.