Amber - 't Hof bySONder

Projector

Ik ben Amber, een enthousiaste bezielde onderneemster die graag het beste in de mensen naar boven haalt door in te zetten op hun passies en talenten.

Ik ben zelf altijd gepassioneerd geweest door natuur en gezondheid. Daarbij draag ik eerlijkheid en respect voor onze leefomgeving ook hoog in het vaandel want hoe kan je goed zorgen voor jezelf en je dierbaren zonder goed te zorgen voor de natuur of de mensen verder weg? Niet! Voor mij een evidentie…

 

Waar iedereen bijzonder is!

‘t Hof bySONder is een bruisende plek met ruimte voor persoonlijke & professionele ontwikkeling, vanuit onze holistische visie op “bysonder leven” vol passie en talent stellen we met trots onze vier lopende activiteiten aan jullie voor!

Naast Boutique Bysonder: deel- en belevingswinkel voor lokale, artisanale, circulaire & culinaire producten, de bysondere kweekplek voor eetbare planten (voedselbosplantsoen) & de evenementenruimte GroeneZaal waar we bysondere lezingen, workshops en cursussen organiseren, is iedereen ook welkom voor een babbeltje, een kopje thee, een gesprek over gezondheid of welzijn en om mee te bouwen aan een wereld waarin we als mens terug centraal staan.

Daarnaast worden vanaf september ook myceliumwandelingen voor bezielde ondernemers georganiseerd als opstart naar een heus lokaal mycelium web te Mechelen.

Durf vrijblijvend je vraag stellen via eender welk kanaal.