Mycelium Membership

Jaartraject voor bezielde ondernemers om te groeien en te bloeien

Verlang jij als ondernemer om:

EN TOCH:

Mycelium Membership voor ondernemers

Doorheen het jaar zal je samenwerken met gelijkgestemde ondernemers, die elkaar versterken en ondersteunen. Je krijgt meer energie en goesting hetgeen ook logisch is want je omringt je met inspirerende mensen. Je hebt een plek gevonden waar je steeds jezelf mag zijn, sterker nog, waar je gemotiveerd wordt om je radicale zelf te zijn.

Je vindt de goesting om plezier te hebben in het ondernemen en om in actie te komen.  Je voelt dat je niet meer tegengehouden wordt door externe factoren. Integendeel, je wordt toegejuicht om je ding te doen. Je bent de creator van je eigen leven en dat ervaar je op persoonlijk en op business vlak.

PLUG IN HET NETWERK

Connecteer met ons team

MyCelium boom

PLUG IN HET NETWERK

connecteer met ons team
  • 12 maandelijkse wandelmoment met bezielde ondernemers met netwerkmoment met koffie, thee, water en versnapperingen (duur 2u)
  • 12 netwerkmomenten waar wij elkaars klankbord zijn, intervisie doen of iets leuks organiseren (duur 3u)
  • Deelname aan het That's My Tribe Journey als ondernemer én als deelnemer t.w.v. 945 EUR (nu verkocht aan pilootprijs van 495 EUR) incl. dagretraites, inspirerende wandelingen en verbindende cirkels. Voor meer info zie pagina: Speciaal aanbod
  • Digitale ruimte op deze platform
  • Indien gewenst, je eigen bijdrage op onze inspiratie pagina
  • Deelname aan het zomerevent Ottachi Garden: waar jij als standhouder in de spotlight staat
  • Mycelium Team Whatsapp chatgroep

Twijfel je nog?

Wil je eerder voelen wie ik ben door elkaar te ontmoeten? Kom dan naar één van de Walk The Talk wandelingen en maak kennis met mij en het Mycelium Team. De wandelingen worden maandelijks georganiseerd en zijn kosteloos. Je dient je enkel hier even aan te melden.

Het is niet zo omdat ik het zeg... Zij zeggen het ook 👇

Video afspelen
Video afspelen
Video afspelen

Wat de mensen die jou voor waren schrijven 👇

Mycelium, Een plek waar je kan thuiskomen en elkaar ondersteunen. Een plek waar je kan groeien en verbinden. Een plek met de juiste mensen op de juiste plaats. Voor mij een plek waar ik altijd met een warm hart terug naartoe keer ❤️
Natalie Kaes
FKC Therapeute
Bij Mycelium gaat het voornamelijk om de mens achter de business. Wij willen van elkaar leren, elkaar voelen, de positieve energie uitdragen en verdieping creëren met gelijkgestemden.
Valerie van Bever
Happy Health Coach
De samenwerking met de Mycelium welzijnsexperten verrijkt onze inzichten en vergroot onze impact. Samen creëren we een synergie van expertise, waarin diversiteit aan kennis leidt tot holistische oplossingen voor het welzijn van onze cliënten.
Luc Motmans
Coach & Masseur
Als je plots het gevoel hebt dat je thuis bent. Na jarenlang ondernemen voelde ik dat ik op zoek was naar verbinding. Het zakelijke was belangrijk maar het menselijke en de communicatie onderling moest van een ander niveau zijn. En toen kwam Mycelium op mijn pad.
Met de gezonde energie, er zijn voor elkaar, succes gunnen en overvloed voor iedereen creëren is dit het netwerk dat ik van harte aanbeveel.
De energie die je hier vindt, is van onschatbare waarde, de vriendschappen en samenwerkingen die eruit ontstaan, leiden naar het openbloeien van jouw zaak en jouw zijn.

Een weg die we binnen Mycelium met zijn allen bewandelen.
Creosa Govaers
Natuurapotheker
& Reiki Master
Je hebt goede netwerkorganisaties, en ook interessante netwerkevents. Je hebt verbindende activiteiten voor ondernemers. Je hebt verenigingen die hun belangen bundelen en zo naar buiten treden. Je hebt ook gewoon groepen waarvan de leden elkaar ondersteunen, en elkaar naar een hoger niveau tillen. Dan zijn er nog plaatsen waar je meer gelijkgestemden tegenkomt. En verder heb je ook nog je vriendengroep. Als jullie samenkomen, dan flowt het gewoon. EN DAN... Dan heb je Mycelium !!!! Allesomvattend. @myceliumweb.be Aangestuurd door de krachtige prachtige Nathalie Chiche. You gotta lover her. Consistentie, focus, passie, visie, humor en liefde. De ingrediënten voor top kwalitatieve dienstverlening, althans voor mij.
Als deze kwaliteiten in de top van een systeem zitten, kan je je voorstellen wie er wordt aangetrokken? En wat er gebeurt met iedereen die daar onder een plek inneemt? Ik ken intussen voldoende van systeemwerk om mijn volle JA aan Mycelium te geven.
Ine Schellis
Lichaamsgericht systeem-
& innerlijk kind werk

Wil je weten wie er momenteel het Mycelium Team vormt ? Klik dan hier.

Praktische info

Alle samenkomsten (incl. de netwerkmomenten, coworkingdagen , groepsessies, zomerevent) gaan in principe door te Ottachi House, Hoogveldstraat 49, 3600 Genk . Hieronder alvast wat sfeerbeelden. Bekijk ook de website van Ottachi. Uitzonderlijk kan het eens doorgaan bij een partnerlocatie in Genk. 

Wie ben ik?

Dit is voor mij een levensvraag !

Mijn naam is Nathalie. En alles wat ik hier zal schrijven zal een afbreuk doen aan wie ik ben.
Ik wil je toch graag een impressie geven door te delen over wat mij ertoe gebracht heeft om Mycelium te creëren.

Sedert de zomer van 2016 organiseer ik jaarlijks een zomerevent om bezielde ondernemers samen te brengen en hun talenten te delen met anderen. Wat begon als een soort éénmalig experiment in mijn tuin, werd een jaarlijks zomerevent.

Ik vond het fantastisch om te ervaren hoe het samenbrengen van de juiste mensen een ontspannende en inspirerende sfeer kon creëren.

Als een kloppend hart gaf ik een impuls aan het geheel, en dit stroomde verder om tot expressie te komen… Ieder jaar opnieuw was ik verbaasd van het resultaat van dit event. Ik genoot steeds van de nieuwe connecties, de co-creaties, de kruisbestuiving, de gezellige momenten en de interacties tussen de ondernemers en de bezoekers van het event. 

Aangezien dit slechts een jaarlijkse gebeuren was, werd ik geïnspireerd om die mooie connecties te ervaren en van daaruit nieuwe netwerken uit te bouwen… én zo is het blauwdruk van Mycelium ontstaan. Mycelium is voor mij een ‘way of life’ geworden. Hoe ik in de wereld sta, is hoe ik dagelijks in mijn schoenen sta. 

Net als het myceliumnetwerk in de natuur, zorgen wij in dit netwerk voor sterke connecties waarin open communicatie, vertrouwen en creativiteit de sleutelwoorden zijn. En groeien, dat doen wij samen.

Vrijblijvend contact?

Wil je graag als ondernemer komen voelen wat het voor jou zou betekenen om mee in dit avontuur te stappen? Ben jij bereid om vanuit deze kern je onderneming neer te zetten (of doe jij dit al) ?