HarMonja

Van Cupping by Monja naar HarMonja.

Hoe geweldig ik het cuppen ook blijf vinden voelde ik al snel dat ik nog veel meer wilde doen.

Door mijn fascinatie voor het hoofd ben ik een opleiding Acces Bars gaan volgen. Na zelf een retreat in Ibiza te doen voelde ik dat ik meer wilde spelen met energie die ik sindsdien zo mooi kan aanvoelen. Het was even zoeken maar toen Talking to the chakra’s op mijn pad kwam wist ik dat ik het gevonden had. Hiermee ga ik het zelfhelend vermogen van het lichaam activeren.

Al mijn behandelingen zijn lichaamsgericht omdat ik zelf heb mogen ondervinden dat we vaak met ons hoofd heel goed kunnen denken dat we iets een plaats hebben gegeven maar zolang het in ons lichaam blijft zitten het steeds terug naar boven zal komen.

Ik neem je graag mee op je levenspad en stel vast waar er onderweg iets is mis gegaan. We gaan naar de oorzaak van het trauma en halen er de angel uit. Zodat jij terug het leven kan leven dat je werkelijk verdient.

Healing starts within yourself

HarMonja

Over mij

Mijn human-design type: Manifesting- Generator

Hallo ik ben Monja, ik ben mama van twee prachtige kinderen. Ik werkte in de buitenschoolse kinderopvang. Ik deed dat zo graag dat ik er ook van overtuigd was dat ik dat zou doen tot aan mijn pensioen. Toen mijn eigen trauma’s plots naar de voorgrond kwamen kwam hier echter verandering in. Het werk werd te zwaar ik kwam thuis te zitten en ging voor het eerst hulp zoeken. Dit eerst d.m.v. verschillende soorten therapieën. Toen Transformational Cupping op mijn pad kwam voelde ik letterlijk hoe dat trauma uit mijn lichaam gehaald werd. Toen wist ik het heel zeker, dit wilde ik ook doen. Hoeveel mensen zijn er niet die net zoals mij hiervan niet op de hoogte waren/zijn. Dit wilde ik naar buiten brengen en zo ontstond Cupping By Monja.

 
 
 
 

Durf vrijblijvend je vraag stellen via eender welk kanaal.