Ioana Merola - COPIO Copy & Content

Orchestrator (Projector)

Als sparringpartner, content coach en vertrouwenspersoon sta ik aan de zijde van alle content die ondernemers de wereld in sturen. Door mijn prikkelende vragen komen ze tot nieuwe inzichten en bekijken ze onderwerpen vanuit andere invalshoeken. Daarnaast help ik ondernemers om weer ‘aan’ te gaan staan na een relatiebreuk of scheiding.

Words matter - Never give in and never give up

Over mij

Io is mijn roepnaam, dat is kort voor Ioana [iejowana] en het betekent ‘ik’. Zie mij als een inspirator voor coaches, mentors en thought leaders die een manier zoeken om meer mensen te raken en écht impact te maken door hun eigen lichtje te zijn en vanuit hun eigen kern te communiceren en te ondernemen.

Met mijn achtergrond als copywriter en mijn liefde voor schrijven vanuit het hart, ben ik de ideale persoon om ondernemers te stimuleren, te inspireren en onder te dompelen in het schrijven van teksten voor sociale media.

Ik help ondernemers authentieke verhalen te schrijven die aandacht pakken, die (h)erkenning oproepen en die echt impact maken, zodat ze verbinding creëren, hun expertstatus laten zien en meer klanten aantrekken.

Daarnaast ben ik in mijn persoonlijk leven 2 keer door een pijnlijke scheiding gegaan, waardoor ik noodgedwongen in persoonlijke ontwikkeling dook. Eerst om te overleven en nadien om meer geluk te creëren in mijn leven.

Durf vrijblijvend je vraag stellen via eender welk kanaal.