Katia Di Lernia - Di Lernia

Manifesting Generator

Ik ben Katia, een vrolijke mama van twee jongvolwassen zonen en een prachtige hond. Ik leef bewust en geef dat ook door aan anderen. Positief in het leven staan is mijn motto, zowel privé als professioneel.

Wat een bedrijfsleider in zijn of haar hart voelt, beïnvloedt wie hij of zij is, ook op professioneel vlak.

Ik ben Katia Di Lernia en als Business- en Ondernemersmentor maak ik een einde aan geestelijke beperkingen en haal je uit je bestaande cocons. Met leadership coaching gaan we opnieuw dromen om targets uit te zetten. ​”Groei, het gevoel van vooruitgaan in zaken én privé, is dé sleutel tot geluk en succes.

Na 27 jaar ervaring in de zakenwereld, o.a. als distribution manager voor een internationaal gerenommeerd sportmerk, beschik ik over een toolkit die jou zal helpen om met concrete actie je doelen te bereiken.​ Of het nu gaat om structuur brengen in je bedrijf, je de juiste leadership mindset geven of je door een uitdaging loodsen: samen bouwen we aan een succesvolle toekomst voor jezelf en je (professionele) omgeving!” ​

Durf vrijblijvend je vraag stellen via eender welk kanaal.