Natalie Kaes

Ik ben Natalie Kaes, verloofd en mama van 2 prachtige kids en 1 trouwe viervoeter. Van opleiding ben ik kinesitherapeut en osteopaat. Bijscholingen zijn altijd een must geweest in dit werkveld maar toen ik een aantal jaren geleden met FKC (Fundamentele Kinesiologische Communicatie) in aanraking kwam heeft dat voor een hele ommekeer gezorgd in mijn werkwijze en ook in mijn eigen persoonlijke leven en groei.

Via het testen met FKC kwam ik erachter dat de oorzaken van de klachten bij mijn patiënten vaak hun bron hadden in het emotionele en/of energetische domein. Dat wou zeggen dat ik met structurele en biochemische therapieën niet tot bij de kern van het probleem geraakte.

Deze nieuwe wereld van energetisch werk en spiritualiteit fascineerde mij zo dat ikzelf een hele transformatie onderging tijdens mijn opleiding en dat ik ook mijn behandelingen volledig geswitcht heb van klassiek naar energetisch.

Nog mooier is dat ik deze opleiding samen met mijn papa gevolgd heb. Met trots mag ik zeggen dat hij het Kine Osteo Centrum waar we altijd samengewerkt hebben heeft omgevormd tot een energetisch FKC centrum genaamd Zandaka.

Over mij

Over Zandaka
Zandaka is een energetische FKC-praktijk met een breed aanbod. Via FKC zoeken we naar de onderliggende oorzaak van je gezondheidsklachten. En via lezingen, workshops en activiteiten bieden we inspiratie en geven we richting. Zo ondersteunen wij jou naar jouw leven in balans.

Wat is FKC?
Fundamentele Kinesiologische Communicatie is een behandelingsmethode, ontwikkeld door dr. Kristien Mechelmans. De FKC-zorgverlener communiceert al ‘fundamenteel kinesiologisch testend’ met jouw bewuste en onbewuste deel. Want heel vaak bevindt de oorzaak -en het antwoord- zich in je onderbewuste. Daarom laten we je lichaam antwoorden via gedetailleerde spiertesten. Zo vinden we stap voor stap de onderliggende oorzaak en kunnen we je klacht laag per laag aanpakken. De FKC-methode wijst zo de weg naar de meest geschikte oplossing voor je vraag.

Je wilt als bezielde ondernemer groeien en openbloeien binnen een warme, open en eerlijke community waarbij authenticiteit centraal staat. Breng je energie meer in beweging door ruimte te geven aan wie je werkelijk bent.