Sofie Storms

Human Design: Projector (4/6)

Ik ben Sofie, mama van 4 kinderen.  Ik heb een hele weg afgelegd om te komen waar ik vandaag ben. Als advocaat ging ik de wereld veranderen. Ik kwam er al snel achter dat de wereld van de conflicten niet mijn wereld was en dat recht niet rechtvaardig is. Mijn diepe behoeften van harmonie en verbinding kregen weinig invulling. En dat is nochtans wat mij drijft: verbinding, zingeving, bijdragen.  Ik begon aan een boeiende weg van persoonlijke ontwikkeling waarbij ik mij via allerhande bijscholingen (coaching, familiale en sociale bemiddeling, helder waarnemen, geweldloze communicatie en FKC) heb omgevormd tot de persoon die ik vandaag ben. Uiteraard aangevuld met een goede portie levenservaring opgelopen in mijn uitdagend leven.

Tussen wat wordt gezegd en niet benoemd en niet gezegd maar wel benoemd, gaat de meeste liefde verloren.

Over mij

Mijn passie ligt in het coachen van mensen die het pad van persoonlijke ontwikkeling willen bewandelen.  Hen ondersteunen om – via geweldloze communicatie als toegangspoort – de weg naar zichzelf te laten vinden en de kwaliteit van hun relaties te verbeteren. Geweldloze communicatie is een bewustzijn, een intentie van hoe we in het leven willen staan en het biedt taal die hierbij aansluit. Wat is er nodig in jouw leven om de kwaliteit ervan kleur te geven?

 

Coaching

Laten we samen vertragen en stil staan bij wat nu je aandacht vraagt. Wat leeft er in jou en wil gezien worden. Hoe kan je – in zachtheid – stappen maken in je transformatieproces.  

Coaching richt zich naar de toekomst, het is ontwikkelingsgericht en toont je waar je kan groeien. We creëren bewustwording  over je eigen functioneren, je waarden, identiteit en wat jou triggert. Het verkregen inzicht stelt je in staat om (nieuwe) keuzes te maken en concreet actie te ondernemen.

 

 

Durf vrijblijvend je vraag stellen via eender welk kanaal.