Valerie van Bever

Manifesting Generator

Als ‘Happy Health Coach’ is het mijn doelstelling om mensen te inspireren zo fit en gezond mogelijk door het leven te gaan; zowel lichamelijk, mentaal als emotioneel. Met een gezond voedingspatroon, aangepaste beweging, stressreductie en slaapoptimalisatie werken we aan de beste versie van onszelf. Vandaar mijn motto ‘Healthy food, happy body, focussed mind’

“Health food, happy body, focussed mind”

Ik geloof sterk in de unieke kracht van een persoonlijke aanpak. Rechtstreeks contact is voor mij belangrijk. Goed doorspreken welk doel jij wil bereiken, hoe ik jou daarbij kan helpen en bijsturen waar nodig, zijn noodzakelijk. Daarom zijn zeker onze eerste sessies face-to-face. Dat kan bij mij of op een andere locatie die jouw beter uitkomt.
Dat we er samen werk van maken, dat is zeker!